сряда, 3 август 2011 г.

Шведи шокираха Рейнджърс

Шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс шокиращо отпадна в третия квалификационен кръг на Шампионската лига от шведския Малмьо.

В първата среща скандинавците стигнаха до успех с 1:0 на шотландска земя, а в реванша двата тима врътнаха равенство 1:1.

Въпреки това обаче, с общ резултат от двата мача 2:1 шведите успяха да се класират за плейофния кръг за влизане в групите на най-комерсиалния турнир.

Двубоят иначе започна доста по-добре за гостите от Глазгоу, които откриха резултата още в 24-ата минута на срещата чрез хърватския национал Никица Йелавич.

Пет минути преди неговото попадение обаче Стивън Уитикър от състава на гостите получи червен картон, след като налетя на противников футболист, който го фаулира.

В 66-ата минута и Маджид Бугера бе изгонен от игра и Рейнджърс остана с 9 души на терена. Алжирският национал удари умишлено с лакът противников футболист и му бе показан червен картон.

В 73-ата минута обаче и домакините от Малмьо останаха с намален състав, тъй като Рикардиньо получи втори жълт и червен картон.

По всичко изглеждаше, че срещата ще завърши с победа за гостите, но в 80-ата минута Хамад изравни резултата и оформи крайното 1:1.
След този мач Рейнджърс ще играе за влизане в групите на Лига Европа, докато Малмьо се класира за плейофите за влизане в групите на Шампионската лига.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар