сряда, 3 август 2011 г.

Моуриньо: Не се главозамайваме от победите

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че в отбора не се главозамайват от убедителните победи, които постигат по време на подготовката. 

Кралския слуб спечели всичките си 6 мача досега, като днес разби китайския Гуанжу със 7:1, а и в останалите си мачове отбеляза доста голове. Въпреки това Специалния запазва спокойствие. 

“Още от първия ден на подготовката работим с всички сили и целта ни е да подобрим някои аспекти в играта си в сравнение с миналия сезон. Победите са хубаво нещо, но знаем добре, че най-важно е да се побеждава във важните мачове, така че не се главозамайваме” заяви той. 

“Трябва да разполагаме с необходимите качества, за да се справим с предизвикателствата, които ни очакват. В днешния мач съм доволен, че подходихме концентрирано още от самото начало, не се отпуснахме и играхме сериозно до последния сигнал” добави той. 

“Като цяло резултатите в подготовката не ме интересуват, въпреки че ние сме Реал Мадрид и трябва да браним престижа си. За мен е много по-важно това, което показваме на терена” изтъкна още Жозе. 

Той коментира още, че не знае кога Нури Шахин ще може да играе, след като халфът продължава да е с болки в коляното и обяви, че със сигурност няма да се рискува с включването му, ако не е напълно готов. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар