понеделник, 8 август 2011 г.

Ники Михайлов: Стенли и Марто ще играят срещу Англия

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов изрази увереност, че Стилиян Петров и Мартин Петров ще бъдат повикани от Лотар Матеус за евроквалификацията срещу Англия на втори септември в София.

"Мисля, че Матеус ще ги викне за мача с Англия. Те са едни от най-добрите ни футболисти, но първенството в Англия започва по-късно и може би те не са готови 100% в момента".

"Ако са здрави и нямат проблеми, то няма причина да смятаме, че няма да бъдат викнати за двубоя срещу Трите лъва. Писаниците, че Стенли ме дразни, са пълни глупости".

"Стилиян е прекрасен човек и с него е истинско удоволствие да се работи. Против него няма да кажа нищо, не ме вкарвайте в излишни интриги".

"Убеден съм, че в сряда момчетата ще се раздадат в името на България. Напрежението е много голямо и една победа би се отразила добре на отбора", каза Николай Михайлов.

Футболистите на националния отбор се събраха днес за приятелския мач с Беларус. Двубоят е в сряда от 20 часа в Минск.

На сбора в столичния хотел „Хилтън” не пристигнаха халфът на руския Терек Благой Георгиев и защитникът на холандския ПСВ Айндховен Станислав Манолев. Очаква се двамата да се присъединят към тима по-късно.
Избраниците на Лотар Матеус ще тренират тази вечер на Националния стадион „Васил Левски”, а утре в 10 часа летят с чартърен полет за Минск.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар