събота, 13 август 2011 г.

Венгер шокира Манчестър Сити - поиска Тевес за Насри

Лондонският Арсенал е склонен да пусне Самир Насри в Манчестър Сити само в случай, че клубът получи в замяна аржентинския капитан на "Гражданите" Карлос Тевес, пише в днешния си брой таблоидът "Сън".

Гаучосът от доста време насам се опитва да напусне "Ийстланд", но няма отбор, който да се съгласи да плати исканите за него 50 милиона паунда.

За Насри пък е ясно, че има договор за още една година с "Топчиите" и ако не напусне през това лято, тогава ще може да стори това със свободен трансфер през следващото лято.

Французинът се надяваше да парафира с "Гражданите" вчера по обяд, след като се нави да се разписва за 180 хиляди паунда седмично на "Ийстланд".

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обаче блокира неговия трансфер и постави ултиматум на Манчестър Сити. Специалистът иска да укрепи нападението си и се надява, че в сделката може да бъде включен и Карлос Тевес.

Наставникът на лондончани усилено търси нов и класен нападател и вярва, че аржентинецът ще свърши прекрасна работа на неговия клуб.

Ако обаче от Сити се навият да включат гаучоса в сделката, тогава Арсенал ще трябва да доплати сериозна сума за него.

В най-добрия случай лондончани могат да приберат 25 милиона паунда за Насри, докато Тевес е оценяван на двойно повече.

Въпреки това обаче, от Арсенал се надяват, че Насри + 10 милиона паунда ще им бъдат достатъчни, за да привлекат аржентинския голаджия.
От лондонския клуб вярват също, че ще могат да се разберат с Тевес за заплатата му, която е една от най-големите в Сити.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар