понеделник, 14 март 2011 г.

"Хамбургер" уволни треньора си след 0:6 срещу "Байерн"

Старши треньорът на "Хабургер" Армин Фее
Старши треньорът на "Хабургер" Армин Фее беше уволнен след загубата с 0:6 от "Байерн". Надзорният съвeт на клуба реши отборът да бъде воден от досегашния помощник-треньор Михаел Йонинг, който ще остане на поста поне до края на сезона.


В екипа на Йонинг ще бъде Родолфо Естебан Кардосо, който досега водеше аматьорския състав на "Хамбургер". Отборът е осми с 37 точки, като е на осем от местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Фее обяви миналата седмица, че възнамерявал да напусне през май. Той посочи като причина вътрешни проблеми в клуба. Загубата от "Байерн", дошла след поражението с 2:4 у дома срещу "Майнц", ускори раздялата на специалиста с "Хамбургер".

"След като обяви, че ще напусне в края на сезона и в контекста на резултатите от последните два мача, решихме да прекратим връзките си с Армин Фее", каза спортният директор Бастиан Райнхардт.

50-годишният Фее дойде в клуба през май 2010 г. с договор до 2012 г. В Бундеслигата той води още "Волфсбург" и "Щутгарт", с който стана шампион през 2007 г.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар