сряда, 30 март 2011 г.

Руни: Бербатов е най-добрият играч на Юнайтед за сезона

Уейн Руни, Уес Браун и Майкъл Карик дадоха ексклузивно интервю за клубното списание "Инсайд Юнайтед", в което Руни определи Димитър Бербатов за най-добрият футболист на Юнайтед за сезона.

На въпроса "кой е най-добрият футболист на Юнайтед за този сезон", Браун посочва Видич, като след него поставя Нани и Смолинг в класацията си.

Майкъл Карик се застъпва за Нани, заради головете и асистенциите на португалеца.

"Бих казал Берба. Той вкара много голове, някои от които бяха много важни. Нападателите трябва да се подкрепяме", казва с усмивка Руни, който единствен от тримата посочи Бербатов в личната си класация.

Карик не крие, че обича да спи по много преди големи мачове - нещо, което е правил още като младеж. Руни си представя как ще изглежда на терена, с какъв екип ще излезе, за да може да изгради в съзнанието си ситуацията, при която вкарва гол.

Според феновете на Юнайтед българският нападател е един от тримата футболисти, които ще се борят за приза за № 1 през сезона. Останалите двама са бранителят Неманя Видич и техничното крило Луиш Нани, който през този сезон е един от най-добрите играчи във Висшата лига.

Димитър Бербатов е едноличен лидер в листата на голмайсторите във Висшата лига на Англия, като Бербо има 20 гола - с два повече от втория Карлос Тевес и с цели 9 повече от намиращите се на трето място в подреждането при стрелците Бент, Керъл, Нолън и ван Перси.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар