вторник, 8 март 2011 г.

Манчестър Юнайтед няма лидер, откровен е Шерингам

Теди Шерингам
Теди Шерингам твърди, че Манчестър Юнайтед не разполага с лидер, което се отразява на резултатите на отбора.
Според европейския шампион от 1999 година с "червените дяволи" нападател настоящата формация на Юнайтед се нуждае от играч като Рой Кийн, който беше истински водач в съблекалнята на отбора.
"Когато си голям отбор, тогава задължително се нуждаеш от лидер. По време на моя престой в Юнайтед такъв човек беше Рой Кийн", казва Шерингам.
"Уейн Руни е като талисман на отбора, когато е в най-добрата си форма, но той се губи вече половин година. Когато твоят талисман не е на върха на формата си и не те води, тогава в отбора трябва да има някой друг, който да поеме отговорността."
"Някой друг трябва да облече мантията на лидера. Димитър Бербатов на моменти повежда отбора, но той просто не е такъв тип характер. Такъв велик клуб като Манчестър Юнайтед се нуждае от голям лидер."
В същото време продължава медийното ембарго, което Юнайтед наложи след загубата си от Ливърпул в края на седмицата. Феновете на тима се добраха до кратко съобщение от Рио Фърдинанд, който каза "лош резултат, нямаме извинения".
Бившият вратар на "червените дяволи" Петер Шмайхел определи играта на Юнайтед като "ужасна".
"Смолинг ми изглежда добър играч, но "Анфийлд" е трудна задача за млад футболист. Ако до него беше Рио Фърдинанд или Неманя Видич, Смолинг щеше да се справи", каза Шмайхел.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар