четвъртък, 31 март 2011 г.

Любо Пенев: Матеус започва да ме дразни!

Националният ни състезател по футбол Николай Бодуров, който бе в групата на България за евроквалификацията с Швейцария, както и за контролата срещу Кипър, ще остане извън състава на Литекс за мача от 20-ти кръг на "А" група срещу Академик.

Причината е, че бранителят пропусна голяма част от тренировките на отбора. Той бе извикан в националния отбор, но не беше пуснат в игра от селекционера Лотар Матеус дори в приятелския мач с Кипър.

Това вбеси старши-треньорът на Литекс Любослав Пенев, който разкритикува германския специалист.

"За мен е редно всички футболисти, които се взимат на лагер-сбор, да участват в приятелския мач, защото играчите все още не са във ваканция, за да се разхождат по курортите в Кипър без да играят", започна своя коментар Пенев.

"Затова искам да изпратя едно послание на националния селекционер, защото това не се случва за първи път и леко започва да ме дразни. Ще изчакам отговора на това и тогава ще допълня и други неща", продължи Чичовото.

"Искам само да върна малко лентата назад. Нямам нищо против да се взимат наши играчи, но не е лошо, дори бих казал е задължително, освен да изграждаме личната визитка, да изграждаме и визитката на националния отбор", завърши наставникът.

Пенев беше категоричен, че Литекс няма да подцени "студентите" и че в лагера на тима мислят само за мача срещу Академик.
След това ловчанлии приемат Левски за купата на България и ЦСКА за първенството. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар