понеделник, 28 март 2011 г.

Прероден Стивън Хендри разби Матю Стивънс на старта на Чайна Оупън

Седемкратният световен шампион по снукър Стивън Хендри зарадва своите фенове, след като преодоля първия кръг на Чайна Оупън и така си взе глътка глътка въздух в борбата за оставане в Топ 16.

Нещо повече - Хендри изглеждаше като прероден и направо размаза Матю Стивънс с 5-0 фрейма, като уелсецът е един от играчите в най-добра форма, след като спечели Финалната група на Шампионската лига, класира се за Премиър лигата, влезе в Топ 16, а сега очаква с нетърпение завръщането си на световното първенство, където играе в първи кръг срещу Пистолета Марк Алън.

В целия мач Стивънс вкара едва 9 точки. Хендри започна със сенчъри брейк от 100 точки, след това добави 77, 93, 75 и 99 точки, за да запише една от най-важните и престижни победи през този сезон.

Така почти сигурно най-успешният играч в снукъра за всички времена ще се изправи срещу китаеца Динг Джънхуей във втори кръг. Динг все още чака своя съперник в първи кръг.
Джо Пери докосва основната схема на турнира, като в момента той води с 4-1 фрейма на уайлд-кард надеждата на домакините Ли Ян. При победи двойника на Мартин Петров излиза срещу Шон Мърфи в мач от първи кръг на турнира.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар