събота, 26 март 2011 г.

Едва 1500 билета продадени за мача

Уникално нисък интерес към мача България - Швейцария проявяват феновете на "лъвовете". До днес на обяд бяха продадени малко над 1500 билета за решителната евроквалификация, а касите пустееха. 

Двубоят на "Васил Левски" е утре от 18:45 часа. Цените на талоните са: сектор А - 20 лева, сектор В - 15 лева, сектор Б и Г - 8 лева.


"Слабо се продават билетите засега. Очаквахме по-голям интерес, но ще се засили. И времето го дават да е хубаво", споделиха от "Иван Асен II" 26.

Отливът на феновете е очакван след трагичния старт в квалификациите на трикольорите. Утре на трибуните се очакват не повече от 18 000 зрители.


Вчера пък бяха продадени всички ВИП билети за официалната ложа на "Васил Левски". Те са точно 200 с цена 200 лева. В цената е включен и кетъринг преди и след мача. Все още не се знае дали от тях се е възползвал отказалият се от националния отбор Димитър Бербатов.


В същото време стана ясно, че за първи път двата отбора ще бъдат изведени от 22 деца, както е практиката в големите европейски държави, но за първи път ще се направи в България. 
В момента вървят преговори с евентуални рекламодатели, които да облекат хлапетата със свои фланелки.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар