понеделник, 28 март 2011 г.

Фърги пожела трансферната мишена на Ливърпул Чарли Адам

Манчестър Юнайтед е основен фаворит за подписа на звездата на Блекпул Чарли Адам, твърди английското издание "Дейли мейл".

Дори се споменава сумата, която сър Алекс Фъргюсън е готов да плати за един от най-обещаващите футболисти във Висшата лига този сезон: 8 милиона английски лири.

Любопитното е, че сър Алекс оцени Адам на "поне 10 милиона паунда" в края на зимния трансферен прозорец, когато "вечният враг" Ливърпул водеше люта битка с Тотнъм за услугите на шотландския полузащитник.

Тогава Ливърпул бе склонен да даде не повече от споменатите в медиите 7 милиона паунда, а Фърги веднага наля масло в огъня, като "закова" цена от 10 милиона паунда, която според него Блекпул задължително трябва да потърси за Адам.

Интересно би било дали през лятото Фъргюсън ще даде реалните според него 10 милиона паунда, които отговарят на качествата на 25-годишния Адам.

Вчера Адам игра за Шотландия срещу Бразилия и не блесна с нищо, освен с това, че фаулира Неймар в наказателното си поле в 76-тата минута и бе основна причина за втория гол на бразилците по време на приятелската среща в Лондон между Бразилия и Шотландия, завършила 2:0 за "кариоките".

Минута по-късно Адам бе изваден от игра, за да се концентрира върху изявите си в английската Висша лига.

Фъргюсън се е решил да вземе Адам за заместник на Пол Скоулс, след като е провел разговор със своя близък приятел Уолтър Смит, който кара своя последен сезон начело на Глазгоу Рейнджърс.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар