четвъртък, 10 март 2011 г.

УЕФА ще разследва Венгер и Насри

УЕФА ще разследва Венгер и Насри
Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер и полузащитникът Самир Насри ще бъдат разследване от УЕФА за коментарите им към съдията след загубата от "Барселона". Двамата са обвинени в непристойно поведение чрез използването на "неподходящ език".
Венгер влезе в спорове със съдията Масимо Бусака след загубата с 1:3 от "Барселона" на "Камп ноу" във вторник, заради което "артилеристите" отпаднаха от Шампионската лига. Французинът беше бесен от решението да бъде изгонен Робин ван Перси за втори жълт картон през второто полувреме.

Насри беше от групата футболисти на "Арсенал", които искаха обяснение от съдията. Самият Ван Перси също се опитваше да обясни на Бусака, че не е чул сигнала му за засада заради шума от 95-те хиляди души на трибуните.

Венгер се скара с Бусака след края на мача, а двамата размениха реплики в тунела. "Ако играеш футбол на определено ниво, е трудно да разбереш подобно решение. Той разби един обещаващ, фантастичен мач. Ако беше лошо влизане, добре, но, честно, това е разочароващо", каза Венгер.

Решението на дисциплинарната комисия ще излезе на 17 март.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар