събота, 19 март 2011 г.

Бербатов донесе победата на "Юнайтед" над "Болтън"

Българският нападател на "Манчестър юнайтед" Димитър Бербатов отбеляза победния гол за 1:0 срещу "Болтън". Той отговори по най-добрия начин на новите критики, въпреки че и този път остана резерва.

Бербатов се появи в игра веднага след почивката, като замени Хавиер Ернандес. В 88-ата минута българинът вкара ценното попадение, след като вратарят на "Болтън" Яскелайнен спаси силен удар, но нападателят стигна най-бързо до топката и отбеляза. Мартин Петров игра цял мач за "Болтън".

Домакините опитваха да вкарат през целия двубой, като владееха инициативата. Те обаче не успяваха да стигнат до важния гол. "Болтън" се представи на ниво, като също организира добри атаки. В 77-ата минута Джони Еванс получи директен червен картон за грубо нарушение и остави състава на сър Алекс Фъргюсън с човек по-малко. Въпреки че задачата се усложни, "Юнайтед" успя да спечели срещата.

Водачът в класирането увеличи преднината си на върха. Основният съперник "Арсенал" направи нова бгрешна стъпка. Лондончани стигнаха до 2:2 при гостуването си на УБА, като губеха с 0:2. Албиън поведе с головете на Стивън Рийд (3') и Питър Одемвинге (58').

За осем минути "Арсенал" стигна до равенството с попаденията на Андрей Аршавин (70') и Робин ван Перси (78'). Съставът на Арсен Венгер обаче не успя да направи пълен обрат.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар