вторник, 22 март 2011 г.

От Тотнъм подозират, че Роналдо е симулирал контузията си

От лагера на Тотнъм не таят надежди Кристияно Роналдо да пропусне първия мач на Реал Мадрид срещу тях в четвъртфиналите на Шампионската Лига.

Португалската звезда получи контузия при победата на Реал с 2:1 над Атлетико Мадрид в последния мач от първенството. Роналдо бе сменен към края, а след мача Жозе Моуриньо прогнозира около 3 седмици отсъствие. От Тотнъм обаче смятат, че това е блъф и Роналдо ще е на линия за първия мач в Мадрид.

"Не ми изглеждаше да има проблем със сухожилията. Изглеждаше, че иска да пропусне следващите два приятелска мача с националния отбор на Португалия", коментира помощник треньорът на "Шпорите" Тим Шерууд, който изгледа мадридското дерби на живо.

Същевременно бившият играч на Тотнъм не скри възхищението си от 26-годишния нападател.

"Играчът, който изпъкваше най-много срещу Атлетико, бе Роналдо. Очевидно е, че той е специален талант. Хората говорят за играчи от световна класа. Роналдо и Лео Меси обаче не трябва да се слагат в тази категория, тъй като те просто не са от този свят".

Накрая все пак Шерууд изрази оптимизма си, че Тотнъм има шанс да поднесе сензация и да отстрани Реал Мадрид.

"Не се върнахме от Мадрид треперейки от страх. Вярваме, че имаме истински шанс да се наложим над този състав на Реал Мадрид. Знаем, че трябва да сме предпазливи, но не и прекалено уплашени. Ако цяла вечер поемаме удари като боксова круша, накрая ще бъдем нокаутирани". 

"Тръгнахме си от Мадрид наистина оптимистично настроени. Но как може да се предпазиш от Роналдо да дриблира между 5 защитника и да вкара в горния ъгъл?"

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар