понеделник, 21 март 2011 г.

На Руни му писна да играе грешник

На Руни му писна да играе грешник
Уейн Руни вече не може да понася постоянни упреци от жена си Колийн и нейните родители за изневярата му през миналия септември. Нападателят не издържа на напрежението у дома и дори обмисля да се раздели със семейството си, за да може да продължи с живота си.


Според вестник "Мирър", съпругата му е направила поредната стъпка, която го е вбесила, след като замина на екскурзия за 100 000 паунда до Карибите и взе детето им Кай. Г-жа Руни обаче не е сама, придружена е от баща й Тони и майка й Колети, както и брат й Антъни и сестра й Роузи.

Междувременно нападателят на Манчестър Юнайтед е сам в имението им в Чешир, докато Юнайтед навлиза в най-критичната част от сезона, а тя не му дава дори да излиза с приятели вечерно време.

Ако пък Руни реши все пак да се повесели, Колийн не му дава да пие и държи да й се обажда постоянно, за да знае къде е и какво прави.

Изглежда това е и цялото наказание, което Уейн може да поеме. Той призна за изневярата си през септември, но след това раната, която се отвори в семейството му, изглежда неизлечима.

Колийн пък няма никакво намерение да спира с поведението си, използва максимално финансовите ресурси на своя съпруг, а същевременно го възнаграждава единствено с презрение и недоверие.

"Милата Колийн не смее дори да излезе, защото се страхува, че хората ще говорят зад гърба й. Тя все още плаче всеки път, когато види проститутките по кориците на списанията", признава източник, близък до семейството.

"Уейн знае, че е съгрешил, но вече не издържа. Тони и Колет са от порядъчно работническо семейство и имат доста старомодни разбирания и не могат да му простят."

"Когато Уейн излиза, той винаги се обажда на Колийн, за да й каже къде е . Тя не обича да го оставя със съотборниците му и мрази, когато пие. Той е сред най-успешните, известни и богати футболисти в света, но не може да се забавлява."

"Тя винаги иска да й казва къде, дори и сега, когато се пече на слънце със семейството си, а ваканцията й е платена с неговите пари. Той обожава Колийн и Кай, не би ги изоставил, но в най-тежките му моменти и това обмисля", признава още източникът.

"Според него едно братче или сестриче на Кай ще сплоти отново семейството, но Колийн не е готова. Цялото това напрежение у дома оказа влияние върху кариерата му."

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар