вторник, 29 март 2011 г.

Лечков отсече: ЦСКА няма да получи лиценз

Кметът на Сливен Йордан Лечков се закани днес, че ще спре от участие ЦСКА в "А" група, ако да четвъртък от "Титан" не му преведат дължимите 420 000 лева.

Тези пари червените дължат на Сливен по трансферите на Костадин Стоянов, Коста Янев, Здравко Чавдаров и Иван Стоянов преди години, но до момента са изплатили само малка част от тях.

"Няма да правя повече компромиси с ЦСКА. Имат срок до четвъртък да ми се разплатят, иначе ще им спра правата за участие в първенството от следващия сезон", люто отсече Лечков.

"Писна ми, вече няма да им правя компромиси", допълни Лече, който обаче не спомена, че Сливен също дължи пари на други отбори, а дори не е плащал на играчите си заплати повече от три месеца.

31 март е крайният срок за изчистването на задълженията на ЦСКА, за да може клубът да получи лиценз за следващия сезон. Наскоро изнервеният Лече прокълна "армейците" да не играят в евротурнирите поне 5 години.

Двата тима се изправят един срещу друг в петък от 18,00 часа на стадион "Българска армия", ако съоръжението получи лиценз.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар