понеделник, 21 март 2011 г.

Карагър: Реферът ни подари дузпата срещу Съндърланд

Един от лидерите на английския гранд Ливърпул Джейми Карагър излезе като мъж пред камерите и сподели, че неговият отбор е получил съдийски подарък.

Бившият английски национал сподели, че дузпата, която бе отсъдена в полза на "Мърсисайдци" срещу Съндърланд, е несъществуваща.

"Червените" надвиха своя противник с 2:0 на "Стейдиъм ъф Лайт" и благодарение на успеха си продължават да са в играта за място в европейските турнири.

Първото попадение падна десетина минути преди почивката, когато Джон Менса фаулира Джей Спиъринг извън наказателното поле, но младият халф падна в пеналта и реферът отсъди дузпа.

Към края на срещата Луис Суарес оформи крайния резултат с изключително красиво попадение.

"Мислех, че това наистина е дузпа, но след като изгледах повторението, ясно се видя, че всъщност такава няма. Фаулът е извън наказателното поле, това е очевидно", сподели Карагър.

"Може би някои хора ще кажат, че този гол промени мача в наша полза. Съндърланд игра наистина добре и реферът ни подари дузпата, но ние вкарахме и втори гол. Така че не може да се каже, че сме стигнали незаслужено до победата", добави бранителят.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар