вторник, 22 март 2011 г.

Лапорта: Ясно е, че Реал стои зад обвиненията срещу Барса

Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта реши да привлече вниманието към себе си като заяви, че според него Реал Мадрид стои зад обвиненията към Барселона в използването на допинг.
Миналата седмица радио „Кадена Копе” съобщи, че от столичния клуб искат затягане на контрола върху използването на забранените вещества, тъй като в тима подозирали нещо нередно в Барселона и Валенсия.
Това предизвика бурна реакция от „Камп Ноу”, което доведе до обяснения и извинения от медията. От Реал категорично се разграничиха от скандала, но за Лапорта няма съмнение кой е в основата.
„Абсолютно ясно е, че Реал Мадрид стои зад обвивенията срещу Барселона в използването на допинг. От клуба трябва да се извинят на каталунците, а от своя страна ръководството на Барса да защитава по-добре футболистите си и да не реагира чак толкова остро” заяви Лапорта, който бе заменен начело на клуба през миналата година от Сандро Росел.
В същото време халфът на отбора Андрес Иниеста обяви, че не се интересува кой е в основата на обвиненията. „Това, което се случи е много сериозно, но за мен няма значение кой го е направил. Нашата задача е да играем и да мислим единствено за футбол” коментира полузащитникът.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар