четвъртък, 17 март 2011 г.

Чех: Ще отидем по-далеч от четвъртфинал

Челси не изигра много добър мач срещу Копенхаген, но се класира на четвъртфинал в Шампионската лига след равенството 0:0 у дома. Вратарят на сините Петер Чех нямаше много работа. При най-опасното положение за датчаните, гредата му помогна след удар на Н'Дой от фаул.

Чех е убеден, че Челси няма да спре на четвъртфиналите. Лондончани са един от трите английски тима в тази фаза на надпреварата.

"В добра позиция сме. Справихме се добре и сме на четвъртфинал. Нека да видим какъв ще е жребия. Но ние сме спокойни и уверени. Имаме много опит. Няма значение, кой ще ни се падне. Ако искаш да спечелиш Шампионската лига трябва да победиш всеки съперник. Аз мисля, че няма да спрем до четвъртфиналите, а ще продължим напред", каза Чех.

"Преодоляхме труден период този сезон. Това ни направи по-силен тим. Доволни сме, че се класирахме, но днес ни липсваха головете. Създадохме достатъчно положения, но не ги реализирахме".
"Трябваше да внимаваме в защита, защото гол за Копенхаген щеше да им даде надежди. Свършихме си работата, запазихме суха мрежа", завърши Чех.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар