понеделник, 21 март 2011 г.

ПРОГНОЗА: Ювентус - Бреша


Ювентус - Бреша
Ювентус - Бреша, мач от 30-ия кръг на Серия А. Стадион "Олимпико", Торино,  16:00 часа българско време.


В миналия кръг Ювентус сложи край на серията от три поредни загуби, но равенството 2:2 с Чезена едва ли е задоволило някой сред бианконерите. От началото на 2011 г. Юве има едва 2 победи в първенството. 
ЮВЕНТУСГрупата за мача: Буфон, Манингер, Сторари, Киелини, Бардзали, Траоре, Бонучи, Григера, Сьоренсен, Салихамиджич, Маркизио, Акуилани, Пепе, Мартинес, Красич, Бониперти, Дел Пиеро, Тони, Матри 

Контузени: Де Челие, Гросо, Мело, Куалиарела, Ринаудо, Сисоко, Якуинта
Наказан: Мота
Вероятен състав: Буфон, Григера, Бонучи, Киелини, Траоре, Красич, Акуилани, Маркизио, Пепе, Дел Пиеро, Матри
Прогноза на Gol.bg:
Ювентус има отлична възможност да вземе победа, която липсва на отбора от месец насам. Съперникът на "Олимпико" е Бреша, но гостите са в подем, след като взеха точка от Интер в миналия кръг.
Очаква се в състава на Юве да има една промяна в сравнение с равенството с Чезена в миналия мач. Мота е наказан и на неговото място ще излезе Зденек Григера.
Проблемите на Юве напоследък обаче са свързани с отбелязването на голове. Да, срещу Чезена тима се разписа 2 пъти. Но у дома не е вкарвал гол вече 240 минути. Срещу Болоня и Милан не бяха вкарани голове, а последното попадение бе в 30-ата минута на мача с Интер.
Куриозното е, че единствените голове за Старата госпожа в последните четири мача бяха реализирани от Матри. След контузията на Якуинта, която го извади до края на сезона, алтернативите в атака са малко. Днес отново Дел Пиеро ще е титуляр.
Бреша записа четири поредни равенства, но не е вкарвал гол в Торино вече 8 години. За последно това стана през 2003 г., когато Юве спечели с 2:1. Прогнозата ни е, че днес ще се получи същия резултат.
Резултат: Ювентус - Бреша 2:1

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар