сряда, 30 март 2011 г.

Ясен Петров призна: Левски няма лидер

Наставникът на Левски Ясен Петров призна, че в отбора на Левски няма лидер, който да поведе "сините" в напечените моменти.
Пловдивският Джанини даде своето мнение и за отчайващата форма на звездата на тима Гара Дембеле.
"Черната перла" на Левски няма нищо общо с головата машина от есента. През пролетния дял на шампионата френският ас не може да намери своето място на игрището и все още търси своя първи гол за календарната година.
“Дембеле е млад човек, за първи път му се случваше да има толкова много оферти и интерес към него, и мозъкът му се поразбишка малко през зимата", каза Петров пред "Дарик".
"Всеки отбор зависи от дадени играчи, дори и Манчестър Юнайтед", мъдро заяви Ясен.
"Когато Гара не играе, неговият заместник трябва да бележи", допълни младият специалист.
"Проблем е, че в момента няма изявен лидер, защото в трудните моменти именно той повежда отбора напред", продължи Пловдивският Джанини.
"Но ние не можем да направим такъв лидер, той сам трябва да изпъкне, да покаже, че ги има тези качества", завърши старши-треньорът на "сините". 
След загубата от ЦСКА във вечното дерби Ясен Петров бе пред изгонване, като в медиите се въртяха имената на неговите евентуални наследници на горещия стол на "Герена".
Сред спряганите треньори на Левски бяха Илиан Илиев и Краси Балъков, но после "сините" се изправиха на крака и започнаха да нижат победа след победа.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар