четвъртък, 31 март 2011 г.

Интер дава 35 милиона евро за Гансо, Милан ги цакат с 50

Задава се истинска война между Милан и Интер за Гансо, съобщи "Кориере дело спорт".

Двата гранда искат да привлекат талантливия полузащитник на Сантос Пауло Енрике Чагас де Лима или както в Бразилия наричат новия си талант - Гансо (Гъсока) и шефовете им се надпреварват да дават пари за възможността младата надежда на световния футбол да е в редиците им.

Гансо изпълнява ролята на атакуващ полузащитник и според анализаторите стилът му на игра е ярък пример за типичната "десятка".

Великолепен плеймейкър, с отлична ориентация на терена, невероятен усет за играта, съотборниците и съперниците, заради което пасовете му са брилянтни, знае винаги кога да подаде и кога - да задържи топката, знае как и към кого трябва да отправи паса. Въпреки своите 21 години, Гансо играе изключително грамотно, има ювелирна техника и умее да бие както с десния, така и с левия крак. Ударът му е силен и по-важното - точен. Той е щатният изпълнител на наказателните удари в бразилския гранд.

Наскоро "О'Глобо" писа, че Интер иска Гансо вкупом с Неймар. Но президентът Масимо Морати реши, че тандемът ще му струва много, затова изпрати хора в Бразилия, които да преговарят единствено за Гансо, като предлагаше за него сумата от 35 милиона евро.

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани пък смята да позлати бразилците и е готов да даде цели 50 милиона евро за подписа на 21-годишния техничар.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар