сряда, 16 март 2011 г.

Невероятна драма остави шампиона Интер в играта

Интер победи Байерн Мюнхен като гост
С гол две минути преди края на Горан Пандев, Интер победи Байерн Мюнхен като гост с 3:2 и продължава защитата на титлата си на четвъртфинала в Шампионската лига.
С много пресметливост италианците "излъгаха" противника си, който ги надиграваше в по-голямата част от срещата.

Така Интер продължава защитата на титлата си, а реваншът на Байерн за загубения финал през миналия сезон не се състоя. Победата с 1:0 от първия мач остана безпредметна за германците.

Луис ван Гаал имаше всичките си футболисти на разположение и направи нова промяна в защитата – двойката централни бранители този път бяха ван Буйтен и Брено.

Треньорът на Интер Леонардо не можеше да разчита на най-добрите си играчи. От групата отпаднаха Хавиер Санети, който има травма от последната тренировка, и Диего Милито, който не бе възстановен от контузия.
В другия мач от вечерта с два гола на Хавиер Ернандес Манчестър Юнайтед спечели с 2:1 срещу Олимпик Марсилия на реванша от осминафиналите от Шампионската Лига и се класира напред.

Мексиканският нападател бе титуляр вместо Димитър Бербатов и използва максимално шанса си, вкарвайки два важни гола за отбора си.
Българинът остана на резервната скамейка и до края на мача така и не влезе в игра.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар